Menu

Bankstel schoonmaken

Wanneer door intensief gebruik of door het morsen van een bepaald product je bankstel vuil is geworden kan het lastig zijn om dit schoon te maken. Je moet op de eerste plaats weten van wat voor soort stof of leer je bankstel is gemaakt. Ook moet je weten welk product je kan gebruiken om bijvoorbeeld de gemorste vloeistof, waardoor een vlek is ontstaan, kan verwijderen. Bij normaal gebruik wordt een bankstel na een verloop van tijd vuil. Dan kan je de overweging maken of je je bankstel zelf gaat reinigen of dit laat doen door de expert.

Leren bankstel schoonmaken

Heb je een bankstel van leer dan kan het vaak gemakkelijker worden schoongemaakt dan een stoffen bankstel. Wanneer een bankstel van echt leer is gemaakt kan het problemen opleveren als de vlek in het leer is getrokken. Om na te gaan wat voor leer je hebt is gemakkelijk na te gaan. Je hebt twee soorten leer die voor een bankstel gebruikt worden. In de volksmond spreken we over kunstleer en echt leer. Nu zal een bankstel, wat van echt leer is gemaakt, moeilijker schoon gemaakt kunnen worden dan een van kunstleer. Echt leer is zachter en open van structuur. Wat voor soort leer je hebt is gemakkelijk na te gaan door middel van een proefje. Je maakt je duim nat en drukt deze ongeveer 10 seconden hard op het leer. Wanneer je je vinger weghaalt zal de plaats van indrukken donker zijn geworden. Indien de vlek na ongeveer 10 seconden weg is is de bank van kunstleer gemaakt. Een leren bankstel moet ook met vaste regelmaat worden schoongemaakt. Je veegt hem eerst goed schoon met een niet pluizende doek en smeert hem dan vervolgens is met een voedend product om scheuren en schilfering te voorkomen.
leren bank schoonmaken

Stoffen bank schoonmaken

Voor een bankstel van stof worden synthetische (polyester, polyamide en acryl ) en niet synthetische stoffen (katoen, wol en linnen ) gebruikt. Beiden hebben hun voor- en nadelen. Wanneer er een vlek is ontstaan door het morsen van een vloeistof is het belangrijk dat je weet van wat voor stof het bankstel is gemaakt. Dit kan je vaak op de aankoop bon terugvinden. Om vervolgens de vlek op een goede manier schoon te maken ga je naar de expert en koop daar het juiste verwijderingsproduct. Je kan het bankstel ook laten schoonmaken door de specialist. Dit kan ter plekke gebeuren maar hij kan het bankstel ook meenemen en schoon afleveren op het afgesproken tijdstip. Hij weet precies wat er moet gebeuren en als de bank schoon is wordt het ook nog eens bewerkt met een vuilafstotend product waardoor het ook weer langer schoon blijft.

Informatie en offerte aanvragen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via telefoonnummer: 0181-64 94 87 of vul vrijblijvend het offerte formulier in.


stoffen bank schoonmaken
Meubelreiniging.info De Specialist Op Het Gebied Van Meubel Reinigen! Referenties
Postbus 97 - 3200 AB Spijkenisse Bankstel Reinigen Rotterdam
Zuid Holland Nederland Meubelreiniging Den Haag
Tel: 0181 649487 info@meubelreiniging.info Bank Reinigen Kosten
KvK nr. 24292327 BTW nr. Bankstel Reinigen Den Haag
Algemene Voorwaarden Like Ons Op Facebook! Bank Schoonmaken - Zetelreiniging
Privacybeleid Google+ Pagina Autostoelen Reinigen
Disclaimer Twitter Oferte aanvragen