Menu

Bank en bankstel reinigen

Als gespecialiseerde meubelreiniger bieden wij professionele reiniging van gestoffeerde meubels als bank, bankstel, stoel en fauteuil aan. De stoffen bekleding reinigen wij in zijn geheel, er wordt niets overgeslagen. Onze dienstverlening is voor zowel particulieren als bedrijven.

Meubelreiniging

Wij zijn de specialist voor deskundige meubelreiniging aan huis of bedrijf. Wilt u niet meer tegen uw vuile bank, bankstel, fauteuil, eetkamerstoel, kantoorstoel, wachtkamerstoel, bureaustoel of autostoelen aankijken? Laat een van onze medewerkers langskomen voor het vakkundig schoonmaken van uw stoffen meubels. Het reinigen van meubels voeren wij bij u thuis of op de bedrijfslocatie uit. Wees gerust, u hoeft niet bang te zijn voor schade aan de vloer, voor het beschermen van bijvoorbeeld laminaat of parket vloeren nemen wij plastic afdekzijl mee.

Mijn bank is vuil, is er garantie als ik mijn bankstel laat reinigen?

Sterker nog, wij reinigen eerst een klein stukje bekleding van uw bank. Kunt u zelf beoordelen of het zin heeft als wij uw bank schoonmaken. Garantie. Ga zorgvuldig met uw schoongemaakt bankstel om. De aangebrachte beschermlaag op gestoffeerde meubels kan slijten door verkeerd gebruik. Pas op met spijkerbroeken deze kunnen blauwe verkleuring veroorzaken. Ga niet met vuile werkkleding op gestoffeerd meubilair zitten. Uw huisdier kan vuil van buiten naar binnen meenemen. Leg eventueel een plaid neer op de plek waar uw huisdier graag ligt.

Heeft u ook een bank of bankstel waarvan u de bekleding wilt laten reinigen? Voor meer informatie 0181-649487.

Hier vind u onze tarieven meubelreiniging.
Meubelreiniging.info De Specialist Op Het Gebied Van Meubel Reinigen! Referenties
Postbus 97 - 3200 AB Spijkenisse Bankstel Reinigen Rotterdam
Zuid Holland Nederland Meubelreiniging Den Haag
Tel: 0181 649487 info@meubelreiniging.info Bank Reinigen Kosten
KvK nr. 24292327 BTW nr. Bankstel Reinigen Den Haag
Algemene Voorwaarden Like Ons Op Facebook! Bank Schoonmaken - Zetelreiniging
Privacybeleid Google+ Pagina Autostoelen Reinigen
Disclaimer Twitter Offerte aanvragen