Menu

Autostoelen Reinigen, autostoel reinigen

Doordat autostoelen intensief worden gebruikt en onderhevig zijn aan alle mogelijke invloeden van buitenaf is totaal reinigen zo eens per jaar nodig om een frisse uitstraling te behouden. Er wordt gegeten en gedronken in de auto. De kinderen zitten op de achterbank met kauwgom of ze hebben een klein plasongelukje. Ook wordt er nog wel eens overgegeven door een ziek kind op de autostoel. Allemaal zaken die vlekken gaan veroorzaken op de autostoelbekleding. Niet zo hygiënisch om dit te laten zitten. De meeste mensen gaan dus zelf aan de slag met water, zeep en allerlei schoonmaakmiddelen. Het lukt misschien vrij aardig om de ergste vlekken te verwijderen maar op den duur komen deze toch weer naar de oppervlakte. Je kunt boenen wat je wilt maar daar wordt je bekleding alleen maar lelijk van. Dus het wordt tijd om eens na te denken over professionele reiniging van je autobekleding.

Professionele Autostoel Reinigers

Met professionele meubelreiniging worden de autostoelen echt diep gereinigd. Doordat vlekken vaak diep in de stoffen bekleding zitten wordt dit met een handsopje vaak dieper in de stof gewreven. Daarom is dieptereiniging bij uitstek het middel om ook echt alle vlekken te verwijderen. Vieze geuren gaan ook vaak diep in de autobekleding zitten en de hele auto gaat er van ruiken. Niet zo lekker om in de stank te zitten.

Auto Stoel Impregneren

Het impregneren van autostoelen zorgt er voor dat de bekleding vuil en waterafstotend wordt gemaakt. Komt er dan een vlek op door bijvoorbeeld gemorste koffie dan is het makkelijker om de vlek te verwijderen mits dit direct gebeurt! Er zijn verschillende impregneermiddelen op de markt die gebruikt worden om de autostoelen vuil en water afstotend te maken.
leren stoffen autostoel reinigen

Hoe werkt dieptereiniging

Dit is een specialistische methode die alle vuil en geurtjes verwijdert. Er wordt een mengsel van bekledingreiniger en water in de bekleding gesproeid en gelijktijdig weer opgezogen. Door de krachtige werking van de reiniger is er direct resultaat. De bekleding moet nog wel een paar uurtjes drogen.

Zelf onderhoud plegen

Wat kun je zelf doen om je autostoelen te onderhouden? Het is belangrijk om de autostoelen regelmatig te stofzuigen. Hiermee voorkom je dat stof in de bekleding vast gaat zitten. Ga regelmatig met een vochtige, lichtgekleurde doek over de bekleding om het geheel fris te houden. Wanneer je een licht doek gebruikt kun je zien hoeveel vuil er op je bekleding zit. Zijn er toch wat vlekken dan met een beetje garagezeep en een hard borsteltje de vlek verwijderen.

Grondige reiniging

Om de autobekleding grondiger schoon te maken is het natuurlijk het beste om dit door een deskundige te laten doen. Laat de bekleding periodiek reinigen dan blijft deze mooi en heeft altijd een frisse uitstraling. Voor verdere informatie over autostoelen reinigen gaat U naar de desbetreffende website.

Autostoelen Reinigen Kosten

Om nog meer informatie te krijgen over de kosten en de mogelijkheden omtrent autostoel reiniging kunt u ons bellen op 0181-64 94 87 of gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen!

leren autostoel reinigen zgan
Meubelreiniging.info De Specialist Op Het Gebied Van Meubel Reinigen! Referenties
Postbus 97 - 3200 AB Spijkenisse Bankstel Reinigen Rotterdam
Zuid Holland Nederland Meubelreiniging Den Haag
Tel: 0181 649487 info@meubelreiniging.info Bank Reinigen Kosten
KvK nr. 24292327 BTW nr. Bankstel Reinigen Den Haag
Algemene Voorwaarden Like Ons Op Facebook! Bank Schoonmaken - Zetelreiniging
Privacybeleid Google+ Pagina Autostoelen Reinigen
Disclaimer Twitter Offerte aanvragen